Konti, proizvodnja in trgovina, d.o.o., Rogaška Slatina

Cvetlični hrib 17

SI-3250 Rogaška Slatina

Tel. prodaja: +386 (0)40 806 081
Tel.:
+386 (0)3 819 03 73

Fax:  +386 (0)3 819 03 74

E-mail: info (at) konti.si

Pravno obvestilo PDF natisni E-pošta

Pogoji uporabe, omejitev odgovornosti in avtorstvo

Vse informacije na tem spletnem mestu www.konti.si se lahko kadarkoli spremenijo brez predhodnega obvestila. Lastnik strani je podjetje Konti, d.o.o. iz Rogaške Slatine.

Čeprav lastnik strani deluje z največjo skrbnostjo pri objavi informacij in skrbijo za njihovo pravilnost in ažurnost, je kazenska in civilna odgovornost za stvarne ali pravne napake na informacijah popolnoma izključena. Objavljeni katalogi, letaki in informativno gradivo so last naših poslovnih partnerjev, če ni drugače navedeno. Ne lastnik te spletne strani niti njihovi poslovni partnerji ne odgovarjajo za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko uporabniku nastale zaradi uporabe morebitnih napačnih ali netočnih informacij, ki bi se znašle na spletnem mestu.

Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, nujno ne zajemajo in natančno ne reproducirajo uradnega besedila posameznega dokumenta. Kazenska in civilna odgovornost lastnika strani za napake v besedilu je izključena.  Lastnik strani ne odgovarja za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko uporabniku nastale zaradi uporabe morebitnega napačnega besedila.

Uporabniku priporočamo, da če sprejema pomembno ali celo nepopravljivo odločitev na podlagi podatkov, ki so objavljeni na spletu, le-te preveri pri pristojnem organu ali v Uradnem listu Republike Slovenije.

V nobenem primeru lastnik spletne strani ne odgovarja kateremukoli uporabniku za nikakršno posredno ali neposredno škodo ali neprijetnosti, ki bi mu nastale zaradi tehničnih težav.

Spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani (pravnih in fizičnih oseb), za katere lastnik strani ne sprejema nikakršne odgovornosti za vsebino, obliko in vnesene spremembe teh strani kot tudi ne za njihovo morebitno politiko do obiskovalcev spletnih strani. Za te vsebine ne veljajo ti pogoji uporabe in omejitve odgovornosti. Podjetje Konti d.o.o.  nima nadzora, ne odgovarja in zavrača vsako odgovornost za resničnost, pravilnost in zakonitost vsebin prikazanih na spletnih straneh tretjih oseb.

Pridobljene informacije osebnega značaja se uporabljajo izključno za potrebe komuniciranja z uporabniki te spletne strani in se ne obdelujejo na nikakršen drug način ali uporabljajo za kakršnekoli druge namene, torej v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vsebina izjave o omejitvi odgovornosti se lahko kadarkoli spremeni brez vnaprejšnje najave in strinjanja uporabnikov.

Objavljeni podatki glede o cenah, tehničnih karakteristikah, značilnostih, uporabnosti, sestavi in namenu uporabe so informativne narave in zato ne pomenijo ponudbe in tudi ne pomenijo vabila k dajanju ponudb pod objavljenimi pogoji. Veljavni podatki so na voljo na sedežu podjetja in  se lahko spremenijo brez predhodne najave.

Bistvene lastnosti blaga, cene, garancije, vključno z vsemi davki in drugimi dajatvami ter podatki o načinu plačila in dobave veljajo v trenutku dokončne potrditve naročila. Podatek o roku dobave velja v trenutku dokončne potrditve. V primeru spremembe roka dobave vas bomo pravočasno obvestili.

Podjetje ne odgovarja za nikakršne napake, posledice ali težave, ki bi nastopile zaradi neupoštevanje navodil proizvajalca artikla ali dolžne skrbnosti in običajne previdnosti pri ravnanju z izdelki oziroma produkti, ki so objavljeni za prodajo na tem spletnem mestu.